Followers

Thursday, April 26, 2012

Nak sebar atau tidak?? :)

 Sekarang ni mostly bila buka blog orang ramai, ada je segment tu segment ni, contest tu contest ni dan macam-macam lagi.. banyak..sangat-sangat banyak segment and contest diwujudkan... rajin yang buat dan ramai pengikutnya.. yela nak menaikan traffic / follower la katakan....Lanie cuba tengok picture kat bawah agak-agak ada ker yang pakat-pakat nak menyebarkan gambar ni.. hihihihhihii


Tips untuk orang yang sentiasa rasa tidak tenang dan tenteram.. \(^__^)/

Allah SWT Berfirman :
"Orang-orang yang beriman dan hati mereka manjadi tenteram dengan mengingat Allah. Ingatlah, hanya dengan mengingati Allah hati menjadi tenteram.
(Surah Al-Ra`d: Ayat28)
InsyaAllah..

2 comments:

  1. Thanks mengingatkan.:) senyum tak perlu kata apa2.. :D

    ReplyDelete